Om Stick2Me

Kreative foliedekorationer/wallstickers til boligen i form af citater og illustrationer. Den perfekte indretnings-detalje til stuen, soveværelset, køkkenet eller børneværelset. Velkommen til – lad dig inspirere…

Vi har 15 års erfaring med arbejde indenfor grafisk design. En samtidig umættelig interesse for indretning af hjemmet giver den perfekte kombination for fremstilling af moderne, tidssvarende illustrationer til alverdens hjem. i 2014 blev folieskærermaskinen indkøbt og derfor blev stick2me.dk en realitet.

Hvis du ikke finder det, du leder efter, kan vi i fællesskab skabe præcis det du ønsker. Det kan være en idé, du har til børneværelset eller et citat, der betyder meget for dig.

Prisen på specialdesignede opgaver varierer alt efter sværhedsgraden, størrelsen og mængden af materialer – men send mig en mail på info@stick2me.dk og jeg skal fluks give dig en pris.

Vores folier er stærke folier, der kan klæbe på nlsten alle overflader. Det lækre ved disse folierer, at de let kan tage af igen UDEN at efterlade klistrende mærker på overfladen. Derfor er det bare at slå sig løs med kreative løsninger.

Folie er en billig og dekorativ, men ikke nødvendigvis permanent løsning. Du er derfor fri for at male – og ikke mindst fri for at skulle male over, når du ikke vil have dekorationen mere.

 

Stick2me ejes og drives af

JEPSEN – grafisk design
Skivevej 78, 7860 Spøttrup

CVR. 27485634