Spørgsmål

Læs nogle af de mest hyppige spørgsmål hos Stick2Me.dk. Hvis du ikke finder svar her, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

En wallsticker er en illustration skåret ud i folie, som en slags klistermærke, der kan klæbes op på næsten alle plane flader i dit hjem. Folien klæber ikke så hårdt, så kan derfor i de fleste tilfælde fjernes igen helt uden spor på væggen. Alletiders moderne og lette dekorationsmulighed for dit hjem.

Hvis du har særlige farveønsker, kan det også lade sig gøre på bestilling. Send en forespørgsel per mail info@stick2me.dk

Ja, det kan vi helt sikkert. Send en mail med dine ønsker til info@stick2me.dk og vores designer vil lave et forslag og en pris til dig.

Foliedekorationerne kan også monteres på ujævne overflader såsom savsmulstapet, men der skal gnubbes mere og det endelge resultet er ikke så pænt som på helt plane overflader. Derfor anbefaler vi plane overflader eller alternativt en plade til at montere foliedekorationen på i disse tilfælde.

Wallstickers sendes i langt de fleste tilfælde i kraftige paprør.
Da vi ikke holder lagervarer, men først fremstiller din dekoration, når du bestiller den, må der forventes en leveringstid på 3-5 hverdage.
Har du derimod bestilt en personlig specialfremstillet illustration eller en postkassesticker, kan der være en længere leveringstid, da produktet skal godkendes af dig inden det produceres og sendes.
Vi afsender vores produkter med PostDanmark.
Rettidig levering forudsætter dog at PostDanmark overholder dag-til-dag levering.
Stick2me.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.
Ved fejl eller spørgsmål bedes henvendelse rettet til os pr. mail: info@stick2me.dk
Varereturnering foregår til vores adresse:
Stick2me.dk, Att. JEPSEN - grafisk design, Holstebrovej 34, 7800 Skive
Der er ingen fortrydelsesret på personlige/særfremstillede produkter.


Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, VisaDankort, MasterCard, Maestro, JCB Cards


Da vi ikke holder lagervarer, men først fremstiller din dekoration, når du bestiller den, må der forventes en leveringstid på 3-5 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at PostDanmark overholder dag-til-dag levering.
Har du derimod bestilt en personlig specialfremstillet illustration eller en postkassesticker, kan der være en længere leveringstid, da produktet skal godkendes af dig inden det produceres og sendes.


Stick2Me kører krypteret data efter nogle af verdens største og bedste principper. Alle kortbetalinger understøttes af en SSL-krypteret forbindelse leveret af Epay betalingssystem som er godkendt af det danske PBS/Nets. Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort hos Stick2Me, da vi bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der "lytter" med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via Epay til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse - vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.


Du modtager en kvittering på din e-mail, straks efter du har betalt din ordre. Modtager du ikke nogen e-mails bedes du kontakte vores kundeservice som vil se om du eventuelt har udfyldt en forkert e-mail adresse da du bestilte dine vare(r).


Hvis de varer du lægger i indkøbskurven 'forsvinder' er det sikkert fordi din computer ikke er indstillet til at acceptere brug af "Cookies", det betyder i praksis at din browser ikke husker hvad du indtaster. Det kræver bare at du i din browser ændrer på indstillingerne, som i øvrigt er helt ufarligt.

Du kan se her hvordan du aktivere cookies i de 3 mest brugte browsere.

Goggle Chrome

Mozilla FireFox

Internet Explorer

Har du antivirus og/eller firewall installeret, kan der også blive blokeret for at du sender information til vores side.